Private House Salt

Refurbishment of some old garages in a house for a young couple. Due to the neighborhood characteristics, chose to create large windows in the inner courtyard and small windows toward the street with the result of transporting the life of the young couple to the inner garden. The project was constructed under sustainable and healthy parameters.

 

Reconversión de unos antiguos garajes en una vivienda para una joven pareja. Debido a las carectisticas del barrio, se optó por crear grandes ventanales en el patio interior y pequeñas oberturas hacia la calle con el resultado de transportar la vida de la joven pareja hacia el jardín interior.  El proyecto se construyó  bajo parámetros de sostenibilidad y de salubridad.

 

Salt - Girona 

 Dezain Architects © | dezainarchitects@gmail.com  |   Tel: +34 687 806 144 |