Photographer: Pep Sau 

Press:

NERU SHOWROOM FOR GALERIAS

The project has consisted of developing the image of all "Neru" areas of "Galerías sofàs i descans" stores.

Due to the high quality of the products of "Neru", we had to transmit an elegance in the spaces, also had to merge in the store with the materials already existing in her. Although it was necessary to create a feeling of "Store inside the store".

Therefore, a single material, very pleasant to the touch, ecological and natural, the Poplar plywood, was used. In addition it was accompanied by a indirect light LED warm temperature. 

El proyecto ha consistido en desarrollar el diseño de todos los espacios de descanso "Neru" dentro de las tiendas "Galerías sofàs i descans".

Debido a la alta calidad de los productos de "Neru", debíamos transmitir una elegancia en los espacios, además el espacio tenia que   fusionarse de manera sutil con los materiales ya previamente existentes en ella. Aunque era necesario crear una sensación de "tienda dentro de la tienda".

Por ello se utilizó un solo material, muy agradable al tacto, ecológico y natural, la madera contrachapada de Chopo. Además se acompañó de un baño de luz indirecta LED de temperatura cálida. 

 

 

Girona - Blanes - Sarrià - Figueres - Olot - Calonge - Palafrugell

 Dezain Architects © | dezainarchitects@gmail.com  |   Tel: +34 687 806 144 |